Veterinär sökes till Solstadens Smådjursklinik i Arvika

Solstadens Smådjursklinik ligger i Karlstad och har också enheter i Arvika och Kristinehamn. Vi driver även webbutiken vetsstore.se. Vi är 40 medarbetare, varav 11 veterinärer, som tar emot 16 000 patienter per år. Hos oss finns även nattvård. Efter utbyggnad av verksamheten i Karlstad 2019 huserar vi i 1 500 kvm stora lokaler och erbjuder bl a skiktröntgen och rehabiliteringsavdelning med bassäng och WTM.

Nu söker vi veterinär med huvudsaklig placering på Solstadens Smådjursklinik i Arvika. Vi förutsätter att du trivs med både människor och djur på den ”nära” kliniken där vi arbetar i mindre team. Vi tror att du är intresserad av medicinska utredningar och operativa ingrepp och vi uppmuntrar till utveckling inom ditt intresseområde. Del av tjänsten kan förläggas i Karlstad för utbildning.

Kliniken ligger centralt mitt i trevliga Arvika med närhet till butiker och restauranger och har goda parkeringsmöjligheter.

Tjänsten är heltid och arbetstiderna är schemalagda på vardagar, ej helger eller nätter. Anställningen föregås av sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!
HR Birgitta Hermansson, birgitta@solstaden.se
Helen Falkenström, helen.falkenstrom@solstaden.se
Jörgen Junkergård, jorgen@solstaden.se